6 simple gaver i træ

6 simple gaver i træ der nemt kan laves hjemme i værkstedet

I videoen nedenunder finder du en guide til hver af 6 forskellige gaver i træ du nemt selv kan lave, evt. af rester fra tidligere projekter, eller noget træ efter eget ønske.

 

Alle 6 gave idéer kræver ikke de store færdigheder, så alle kan give sig i kast med et eller flere af projekterne, ligegyldigt om man har lidt eller meget erfaring.

Hvis du er til større projekter, søger inspiration til indretning af hjemmet, eller bare leder efter nogle opskrifter på hjemmelavet hygge i højtiderne, så forsøg dig med sidens DIY-guides og inspiration til forskellige projekter.

Nødlys som gave

Den første kreation i videoen er et super stilrent og praktisk nødlys, som vil tage sig virkelig godt ud på de fleste sofaborde. Det er lavet i egetræ, men kan også laves i mange andre træsorter, hvis der ønskes en anderledes nuance eller farve i træet.

Hele pointen med et nødlys er, at man altid har tændstikker og lys samlet på samme sted og lige ved hånden, således man ikke skal lede efter noget at tænde vægen med.

Rodekasse til nøgler og diverse

Dette projekt er sat i verden for dig der altid glemmer hvor dine nøgler, briller, kreditkort, mønter etc. befinder sig.

Denne “Catch All” er lavet, så du altid bare kan smide hvad du evt. har i lommerne, ned i kassen. Så slipper du for at bekymre dig om hvor dine ejendele er næste gang du skal ud ad døren.

Det er igen fuldstændig op til dig selv om du vælger at lave rammen i en lys træsort som fx asketræ, eller en mørkere træsort som valnød eksempelvis. Bunden kan du også designe og gøre til helt din egen. Du kan evt. klistre et logo eller nogle initialer i bunden, samt give bunden en god farve efter eget valg.

Håndklædestige i træ

Hvis du leder efter det der ekstra pift til dit badeværelse, eller bare mangler noget at hænge dine håndklæder på, så kan denne håndklædestige i træ være lige noget for dig.

Om det er for at have noget praktisk at hænge håndklæderne på, eller om det skal være dekorativt med tæpper hængende eksempelvis, er helt op til dig. Kun fantasien sætter grænser.

Stigen er også meget alsidig og bidrager virkelig med noget ekstra til atmosfæren.

Selve processen er meget ligetil og kræver ikke det store skillset. Det kræver dog en lille smule plads og et sted der må blive beskidt, da slibningen støver en hel del.
Håndklædestige i træ

Hvis du leder efter andre projekter lavet i træ, som også må svine rummet lidt til, så forsøg dig evt. med denne DIY guide til at lave dit eget sildebensbord.

Fingerring i krydsfiner

SE HER GUTTER!

Hvis du vil imponere kvinden i dit liv, eller blot flexe dine skills overfor gutterne, så er denne fingerring i krydsfiner lige netop dit næste træ-projekt.

Blyantholder i krydsfiner

Hvis du mangler noget til at organisere dine blyanter og kuglepenne, eller bare savner en fed accessory til skrivebordet, bør du kaste dig ud i dette sjove og nemme blyantholder projekt.

Simpel visitkortholder i træ

Om det er ved siden af din nye blyantholder, eller blot stående på skrivebordet hos arbejdspladsen, så synliggør dette element i al fald din professionalisme.

Visitkortholderen der vises i ovenstående video er et “must make” for dig der er selvstændig, eller den stilbevidste business person.

Summary
6 Simple Gifts You Can Make From Wood
Title
6 Simple Gifts You Can Make From Wood
Description

Denne video viser dig trin for trin, hvorledes disse 6 forskellige projekter i træ, er blevet udført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*