Batteridrevet plæneklipper fra Bosch

Batteridrevet plæneklipper fra Bosch m. 50 liter græsopsamler

Nedenstående er en Bosch AdvancedRotak 36-950 batteridrevet plæneklipper.

Bosch AdvancedRotak 36-950 plæneklipper
Plæneklipperen dækker et areal på hele 950 m² og er enormt støjsvag


Det nyeste skud på stammen fra Bosch, er en kraftig og støjsvag el-plæneklipper, der velegner sig til arealer helt op til 950 m².

Sammenlignet med konkurrenter som Ryobi’s RY18LMX40A-150 og Makita’s DLM460Z, har Bosch formået at lave en maskine der er op til 60% mere støjsvag.

Maskinens klippehøjde kan justeres fra helt ned til 20 mm og op til 80mm. Maskinen kan også køre med bioklip, så din plæne bliver knivskarp.

Med det smarte Bosch leafcollect system, kan maskinen sørge for at holde plænen flot og opsamle alle de fine dele i den store græsopsamler på 50 liter. Dette er altså en virkeligt fed feature, hvis man har en større græsplæne.

Et kæmpe plus for denne maskine er, at man ikke skal holde hårdt ved håndtaget som ved mange andre maskiner (og så kan den oven i købet køre af sig selv, hvilket gør klipningen fuldstændig gnidningsfri.

Slip for smerter i ryggen under klipningen

Selve manøvreringen af maskinen foregår også uden de helt store problemer. Bosch AdvancedRotak 36-950 har et ergonomisk greb, der gør at du kan bevæge dig rundt om hjørner uden besvær. Hvis du også sigter efter noget der kræver færre kræfter og tilmed sørger for minimal belastning for ryggen, så skal du vælge denne batteridrevne plæneklipper.

Batteriet klarer som sagt de 950 m² på én opladning og er allerede fuldt opladet igen efter 125 minutter. Så hvis ønsket er at klippe din plæne hver eneste dag, sågar hver 2-3 time, så kan dette snildt lade sig gøre.

Selvom plæneklipperen virker som noget af et skrummel, så er den faktisk super praktisk og pladsbesparende med sit foldbare håndtag og aftagelige græsopsamler med ophæng.

Angiveligt skulle Bosch AdvancedRotak også være super holdbar i design, hvorfor den bør holde mindst +20 år hvis ikke mere, hvor det eneste der potentielt skal udskiftes undervejs er batteriet, som heldigvis virker prisvenligt at dømme ud fra forskellige websites.

Alt i alt en fantastisk maskine der ikke generer naboen og klarer et stort areal. Det eneste minus ved Bosch AdvancedRotak 36-950,er prisen på den, der ligger på 3.999 kr, hvilket er lige lovligt pebret for en plæneklipper. Du får dog en bundsolid maskine der holder i mange år og er lav på omkostninger, hvis du er villig til at ofre beløbet for den.

Min samlede vurdering:
4 ud af 5 stjerner ★★★★☆

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bosch el-plæneklipper
Author Rating
41star1star1star1stargray
Product Name
Bosch AdvancedRotak 36-950
Price
DKK 3.999
Product Availability
Available in Stock

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*