Byg selv garage til robotplæneklipper

Byg selv en garage til din robotplæneklipper, den vil takke dig for det

Hvis du har erhvervet dig en robotplæneklipper, er du formentlig også lidt øm over for den. Derfor kan det være en ide at bygge en garage til din robotplæneklipper, så den er dækket for vind og vejr.

Obs! Under 3 timers byggetid! Du kan altså smække en solid garage op til plænens bedste ven, på meget kort tid.

Hvis du har en forventning om at din robotplæneklipper skal holde mange år endnu, så skal du altså behandle den lige så pænt som den behandler din græsplæne.

Ved at bygge en garage til robotten, slipper du for unødigt skift af batteri. Du får til gengæld nogle flere leveår for robotten.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har det miljørigtige alternativ i dit hjem, er du ikke alene. Se her hvorfor størstedelen af alle Århusianere har skiftet til robotplæneklipper.

Garage til robotplæneklipper
Du kan bygge den i netop den træsort du ønsker. Du du kan også give den en rød farve ligesom her

Enkelt og nem byg selv garage til robotplæneklipper

Det behøver slet ikke at være en indviklet proces når du selv skal til at bygge din egen garage til robotplæneklipperen. Materialerne kan sagtens findes hos dit nærmeste byggemarked, jeg fandt mine her. Det kan også være at du har nogle leftovers fra et tidligere projekt, som kan komme dig til gode.

Start med at måle op hvor meget plads det kræver, at få dækket robotplæneklipper inklusiv ladestation.

Hvis du er i tvivl om hvor eller hvordan du lige skal gribe opgaven an, kan du måske søge hjælp. Det kan være hos et familiemedlem eller en god ven, der har hænderne ordentligt skruet sammen.

Efter arealet er målt op, skal du tegne en skitse, der illustrerer alle siderne og de tilhørende mål til garagen.

Taget til garagen kan laves efter eget ønske. Det kan fx laves som et omvendt V, eller blot et skråtag. Billedet i toppen af siden, illustrerer hvordan en garage med skråtag kan se ud.

Når alt er skitseret og forberedt, skal det ønskede stykke træ skæres ud. Hvis du har en rundsav, eller har mulighed for at benytte en rundsav, er dette fordelagtigt. Hvis ikke du har en rundsav, kan det sagtens lade sig gøre med en helt normal fuksvans.

Siderne limes nu sammen og holdes fast med skruetvinger. Når al limen er tørret, skal alle sider skrues sammen og taget skal efterfølgende igennem samme proces.

Nu har du en færdigsamlet byg selv garage til robotplæneklipperen. Til at slutte af, kan du evt. lægge tagpap på garagen, så den hvert fald er vandtæt fra oven. Dette er dog frivilligt, men anbefalelsesværdigt.

Kan du ikke få nok af håndlavede ting?

Hvis du er vild med byg selv og håndlavede ting, bliver du også vild i varmen med et bord fra Strum.dk

Hos Strum. får du et virkelig flot håndlavet sildebensbord, som du oven i købet kan få på specialmål. Gutterne bag Strum. har virkelig formået at lave et velskruet produkt, der er æstetisk flot og passer til tidens trends. 

Gå ind og få et uforpligtende tilbud på et håndlavet sildebensbord hos Strum. i dag!

Håndlavet sildebensbord fra Strum.

strum.dk
Summary
Byg selv garage til robotplæneklipper
Article Name
Byg selv garage til robotplæneklipper
Description
Byg selv din helt egen garage til robotplæneklipperen på under 3 timer!
Author
Publisher Name
Sebbers værksted
Publisher Logo