DIY Plankebord

DIY plankebord – Bordet til det minimalistiske hjem

DIY plankebord på bedste danske vis.

Nedenstående er et billede af mit eget spisebord, som tog mig omkring en uge at lave.

Det står virkelig flot i stuen og mange af mine venner og veninder har komplimenteret det. Det har tilmed sat mig i arbejde, da flere af dem har efterspurgt et bord magen til haha.

Hvis du er på udkig efter mere inspiration til indretningen af boligen, kan det være at denne hjemmelavede hylde med læderophæng er noget for dig.

DIY plankebord
DIY plankebord til stuen

Lav et plankebord selv, det er nemt nok

Hvis du gerne selv vil give dig i kast med et diy plankebord, kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. ligegyldigt om du er ekspert, eller aldrig har prøvet at lav et projekt før selv, så er dette plankebord meget ligetil.

Hvis du stadig er usikker på om du har lyst til at gøre det alene, kan du evt. spørge en god ven eller et familiemedlem, der har fingrene skruet ordentligt sammen. Det skal nok blive godt uanset hvad.

Det kræver heller ikke super mange materialer og maskiner, men nogle bør man måske låne sig til, da man ikke skal bruge dem mere end en gang. Det selvfølgelig kun, hvis man ikke har noget at bruge den pågældende maskine til, efterfølgende.

Materialeliste

  • Planker efter eget ønske
  • Ben til plankebordet
  • Olie efter eget valg (Kan fx være linolie eller en rustik olie så det får en mørkbejdset effekt)
  • Excentersliber
  • Tommestok
  • Skruer
  • Beslag

Når du skal ud at finde planker, behøver du ikke at tænke på hvordan de skal skæres til, det kan du få et byggemarked til at gøre for dig. Jeg har personligt selv været i Bauhaus for at få skåret mine planker til.

Når du har al materialet er det bare om at komme i gang. Processen i sig selv er ikke så svær igen, men kig evt. på google for lige at forsikre dig om hvordan det skal stykkes sammen og måles op.

Ha’ en god dag

Mvh
Sebbers værksted

 

1 Comment on “DIY Plankebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*