Knagerække i genbrugstræ til det moderigtige hjem 2020

Super fed knagerække lavet i 100% genbrugstræ.

Nedenunder ses mit nyligt færdigbyggede projekt. En virkelig smart og trendy knagerække til det moderigtige hjem i 2020.

Knagerække
Smart knagerække til entréen

Denne knagerække, som er lavet af 100% genanvendte materialer, passer så godt ind i entréen. Man kan selvfølgelig også sagtens hænge den alle mulige andre steder. Jeg har bare valgt at hænge min i entréen, således mine gæster kan bruge den til at hænge jakkerne på.

Det er helt op til en selv, om man vil bruge den udelukkende til design og indretning af hjemmet. Det kan også være, at det bare er af praktiske, men samtidigt moderigtige grunde.

Da jeg ikke selv har verdens største entré, har jeg heller ikke valgt at bygge min knagerække så synderligt stor. Jeg føler at den er lige tilpas til mit rum.

Hvis du har et større rum, kan du vælge at bygge din knagerække en anelse større, så den passer godt ind i rummet.

Skandinavisk minimalistisk trend i 2020

Trenden er blevet mere minimalistisk og skandinavisk præget i 2020, hvorfor den vil komplimentere et skandinavisk minimalistisk hjem rigtig godt.

Jeg kan godt lide når der er en rød tråd gennem hele mit hjem, så føler jeg en hvis form for feng shui. I og med at jeg forsøger mig med denne minimalistiske stil, har jeg også fået bygget det flotteste DIY plankebord, som virkelig tager sig godt ud i spisestuen.

Hvis du er mere til en anden farve, end denne knagerække i lyst genbrugt egetræ, så kan man også være kreativ. Man kan bruge hvilken som helst form for træ der lige falder i ens smag, eller man kan give den en oliebehandling.

Hvis den skal have en lidt mørkere vibe, kan du evt. finde noget valnøddetræ, eller give dit lyse træ en rustik oliebehandling. Oliebehandlingen giver en flot mørkbejdset farve.

Det fede ved netop denne hylde er også, at der er en lille “hattehylde”. På hylden kan du stille lidt diverse pynt og dekorative ting.

Jeg håber indlægget var brugbart. Hvis i har nogle ønsker til nye projekter derude, så er i meget velkomne til at skrive til mig.

Ha’ en rigtig god dag
– Sebbers værksted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*